Maatregelen Coronacrisis

Maatregelen Coronacrisis:

Voor de lessen in mijn praktijk houd ik  de richtlijnen van de RIVM aan en heb ik  in mijn werkkamer nu een werktafel waaraan ik met de leerlingen kan werken op 1,5 meter afstand met een scherm van plexiglas. Bij binnenkomst kunnen de leerlingen hun handen reinigen met handalcohol, dit doen zij ook weer bij het verlaten van de praktijk.

De leerlingen krijgen allemaal een eigen etui met schrijfmateriaal en na elk lesuur wordt de tablet waarop geoefend is schoongemaakt en wordt de werkplek van de leerling extra gereinigd, zo ook de deurknoppen en trapleuning. Tussen de wisseling van de lessen wordt hiervoor extra tijd gepland en zo wordt ook voorkomen dat we met te veel personen in de gang of op mijn werkkamer staan.

Overleg met ouders en scholen wordt voorlopig alleen telefonisch gepland.

Daarnaast wil ik u met klem verzoeken om bij twijfels over de gezondheid van uw kind of bij ziekte van iemand in uw gezin of iemand in uw omgeving met wie er intensief contact is, de les in mijn praktijk af te zeggen en in plaats daarvoor een online sessie te plannen. Ook al is dit op het laatste moment, onze gezondheid gaat voor alles!

 

 

Contact

RT-Bollenstreek Vinkenstraat 21
2211LA Noordwijkerhout
rtbollenstreek@outlook.com